Mot alla odds!

Vi försökte, mot alla odds, att ta oss upp till norrland. Men detta har nog varit århundradets otursvecka för oss! Först börjar bilen krångla, men verkade som att det ändå gick att köra med den, fram tills på onsdag eftermiddag då den började läcka ordentligt med vatten. Löste det med att ta hyrbil på torsdag morgon som vi kan ha till söndag morgon. Torsdag vid lunch ringer dagis, Tindra har feber. Jesper hämtade hem dom. Igår flöt dagen på ordentligt bra, lugnet före stormen alltså. Idag så gick jag in på SJ´s hemsida och såg att delsträckan Gbg-Sthlm var inställt och att man skulle ringa för mer info.

Jag ringde och det blev byte i sthlm och även i gävle och sen i ånge igen. Man fick avboka med full återbetalning om man ville. Det knöt sig i magen på mig. Jag VILL ju upp, Tindra vill åka. Ångest! Berättade för Tindra att vi får åka en annan dag. Kanske är lika bra för igårkväll så började hon klaga på ont i örat, vilket fortsatte inatt och även imorse. Samt att hon har feber. Så jag misstänker öroninflammation. Jag försöker i alla fall intala mig själv att det var lika bra att vi stannar hemma. Även om Tindra blev jätteledsen över det. Jag med… SKIT SKIT SKIT!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *