Mer död än levande!

Molly har vaknat sjuhundrafemtioelva gånger inatt så jag känner mig mer död än levande. Men nu på morgonen hade Molly bara 38,1 i temp. Hoppas innerligt att den håller sig nere! För då blir det att gå ut i den friska luften. Ska nog ta en promenad med. Molly kan ju åka i vagnen och Tindra kan gå om det inte hunnit snöa så pass att det går att dra snowracer på vägen. För det ska tydligen snöa idag.

Jag funderar däremot på att klä på ungarna snart och åka ut till maxi. Glömde köpa endel grejer igår, till exempel ipren och energidryck till mig. Känns som att jag kan behöva lite uppiggande idag, haha! Men jag kanske väntar tills Molly har vilat. Känns lite vettigare. För hon lär vilja vila om en liten stund..

Angående inlägget jag skrev igår så ville jag bara komma fram till: varför får man inte välja rosa till flickor OM man vill det utan att folk ska tycka att man är vidrig? Samma sak med blått till pojkar? Och bli kallad för hemsk förälder? För det är ungefär som att jag skulle påstå att om man sättet rosa på sin pojk blir han homosexuell! Hör ni hur illa det låter? Nä, nu lämnar jag det här! Jag blir bara arg! Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *