Röntgen och provsvar

Fick kallelsen till röntgen för ryggen idag. 27 februari klockan 7.45 ska jag infinna mig där. Måndagen efter vi kommit hem från Norrland alltså. Blir nog bra. Ska bli intressant att se om dom får fram samma resultat som förra gången. Då visade det på 12 grader skolios. Kommer inte ihåg om det var åt höger eller vänster dock. Men det var tydligen inget märkvärdigt med bara tolv grader. Men som sagt, får se vad dom säger helt enkelt.

Även provsvaren kom idag och dom var utan anmärkning, vilket jag redan visste egentligen. Hade jag haft reumatism så hade jag nog haft ont på fler ställen än just ryggen.

Just nu har jag så ont i ryggen att jag inte vet hur jag ska ligga i sängen ens en gång! Känns som nålar i ryggraden och molande hård värk utefter sidorna.. Och det pirrar i mina tår..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *