Morgon..

Denna morgon startade inte alls bra! Den startade med ryggont och värk i magen. Antar att det är så det är efter två ”bra dagar”. Fattar inte varför jag drar ut så på att ringa till kvinnokliniken. Kanske är jag rädd för vad dom ska säga och sen är jag nog lite rädd för vad som kommer hända. Jag vet inte. Det är ju tydligen inget fel på mig ändå, så varför gå dit? Näe, jag får väl ta mig i kragen kanske..

Idag är Tindra helt frisk i alla fall, så det blir dagis även för henne. Sen blir det en lång dag i skolan för mig! Ska försöka komma ihåg att ta med mig min lunch till idag med. Ååh har ingen ork i kroppen! Blev även väckt av något inatt och har nått svagt minne av att Jesper pratade med mig. Har en känsla av att jag inte var så trevlig, haha! Men vafan, det var ju mitt i natten och jag sov! Då ska man inte prata med mig helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.