Min tvååring!

Nu blir det mycket skrivande om Molly. Men jag tänkte göra ett helt inlägg om henne nu, hehe! Hon har ju ändå blivit hela två år nu! Hon är inte längre någon bebis utan hon är mitt lilla barn. Tiden har gått så fort att jag inte vet vart jag ska ta vägen för att stoppa den..

Hon pratar ganska mycket nu. Lär sig nya ord hela tiden och det börjar så smått komma tvåordsmeningar. Hon säger orden ganska tydligt och bra, tydligare än vad Tindra gjorde vill jag minnas. Så snart har vi nog en till tjatterkvarn här hemma!

Hon har fått springa utan blöja ibland. Detta med gott resultat! Hon kissade, som jag sagt tidigare, på pottan på julafton. Förra veckan så ville hon sitta på toaletten och då kom det en liiiten liten plutt med ”nr. 2” och så igår då, 2 kissar på potta/toalett. Denna potträningen kanske får dra igång tidigare än jag planerat? Men nu på morgonen fick hon på sig en blöja för att jag fick smörja in henne där nere. Hennes hud runt om var som sandpapper. Men tänkte ta av den igen när hon vaknar efter vilan. Hon visar ju tydligt att hon vill springa nakenfis så varför inte?

Hennes favoritleksaker är fortfarande dockor och vatten. Hon har sedan en tid tillbaka börjat sova med mjukisdjur. Först var det bara ”Tiger” från nalle phu som gällde, men nu är den en söt liten häst som vi köpte på rusta hon ska ha. Även nallen som hon fick av oss igår ligger i sängen. Funderar snart på att försöka ta bort nappen för henne. Men vet inte riktigt hur jag vill gå till väga än. Kanske skulle vänta till Liseberg öppnar så hon kan få slänga ner den i deras nappometer? Denna:

Men vi får väl se. Jag ska fundera på det. Känns inte rätt att bara sno nappen av henne. För ibland känns det som att hon inte riktigt förstår vad vi säger när man försöker förklara saker för henne och jag vill ju kunna förklara för henne vart nappen är om hon frågar efter den. Om ni förstår vad jag menar? Aja, det blir nog bra!

Nu ligger hon och vilar min lilla sjukling. Hon hade feber igår morse, som försvann på kvällen. Idag har hon feber igen (dock bara 38.2) och känns lite mer hängig, men vi får väl se hur hon mår sen när hon vaknar. Men detta var lite om henne. Vårat trotsigaste lilla charmtroll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.