Friska!

Äntligen vågar jag nog säga att denna hemska sjuka är över! Alla mår bra men är lite slitna efter veckan. Jag är så uttråkad och rastlös att jag håller på att gå under! Så idag ska vi inte vara hemma. Ska ut och handla lite nödvändigheter. Väntar bara på att Jesper ska komma hem från mötet.

Funderar på att dra till gymmet idag. Är sjukt träningssugen! Sen vill jag komma hemifrån en stund med, ensam. Så vi får se om jag orkar sen efter våran lilla utflykt. Förhoppningsvis kommer min hund hem i helgen med. Eller hon kommer hem i helgen! Hon hade nämligen inga valpar i magen tyvärr. Så nu är det bara invänta nästa löp och försöka igen!

Som vanligt har inget intressant hänt mer än att Molly skrämde livet ur oss natten till igår, men det kan jag berätta om en annan gång!

Vad tycker ni om min nya header föresten?

One thought on “Friska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *