Härjande ungar och julklappar!

Herregud vad ungarna härjade runt här hemma när gubben åkt till jobbet. Dom vände upp och ner på soffan! Men söta är dom! Tindra skulle ge Molly en puss och jag hann nääästan få det på bild! Ser dock ut som att Tindra ska ge Molly världens kyss istället, haha! Ja här kommer lite bilder!

Mina underbara små hjärtan! Som, nu för tiden, är trotsigare än vanligt.. Dom behöver nog lite jullov även dom!

Idag fick ungarna en julklapp från min mormor (deras gammelmormor), i ett kuvert. Så jag och Jesper stack ut till torp en sväng. Ungarna fick därmed varsin ny jacka och Tindra fick även lite nya kläder från rean! Valde dock att inte slå in detta utan dom fick det direkt. Spelar väl ingen roll eller? Dom förstår ju inte allt det ändå och dom lär ha nog att öppna på julafton ändå! Såhär ser jackorna ut:

Mollys är röd och Tindras är cerise, men det syns ganska tydligt, hehe! Kommer även köpa termobyxor i samma, men det får vänta lite. Fina va?! Dom ville inte ta av sig jackorna när jag väl fick på dom för att ta kort, haha! Ja, och så en bild på kläderna. En tunika (75:-), en tröja (50:-) och ett par leggings för 79,50:- (ej rea). Älskar färgerna!

Jag gillar verkligen att det börjar komma in mer och fler färger på barnavdelningen nu! Inte bara rosa och blått. Mer färg åt barnen säger jag!

Näe, nu ska jag sätta mig och pyssla lite mer med naturkunskapsarbetet! Men nu fick ni lite bilder i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *