Fullt upp!

Ja under helgen har vi verkligen haft fullt upp! Förberedelser, främmande, mys och filmtittning. Kanske inte låter så mycket men jag har helt enkelt prioriterat bloggen lite mindre de senaste dagarna. Det värsta är att jag känner mig nästan abstinent om jag inte bloggat en dag, haha! Kanske skulle ta ett datorfritt dygn snart. Nåja, jag tänkte bara säga att jag är riktigt nöjd med nya kameran och den kommer duga fint att ha som extra. Här kommer nån bild..

Idag har det mest busats med ungar, lagats mat, plockat lite och Jesper jobbar. Får se vad dagen har att erbjuda imorn. Är lite sugen på att kolla mellandagsrean men vi får se. Molly sa förövrigt sin andra tvåordsmening idag – ”Boppa båtta” (tomten borta, för er som inte förstår Mollyska)! Haha!

One thought on “Fullt upp!

  1. Hej gumman, även i dag har vi full storm och jag måste till stan, tror faktiskt det blåser mer idag än i går. Nåja vad jag ville komma till är att din nya kamera tar jätte fina bilder, jag har ju en canon kompakt och alla kort jag tar är ju med den, och jag är rätt så nöjd, den har ju en massa saker man kan ställa in, ex. närbild,porträtt och natur m.m men som vanligt så kan jag ju inte och har aldrig lärt mej, men nu ska jag ta mej i kragen och börja, det är ju ändå en digital och det är ju bara radera dom bilder man inte vill ha. Saknar dej och mina små troll, hoppas att ni kan komma upp snart, tänkte jag skulle komma ner men det får bli närmare våren och när jag parat Nomi / Många kramar till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.