Promenerat under skoltid!

Kanske inte riktigt. Vi hade faktiskt slutat lektionen. Men Jesper behövde linsvätska och jag tänkte vara snäll och gå och köpa det till honom. Grejen var den att jag trodde att optikern låg inne i stan, vilket den inte gjorde såklart. Så jag fortsatte gå och kom efter många om och men fram. Ja, jag gick efter gps:en  i telefonen för att jag inte hade någon aning om vart den låg. Men den visade mig fel och jag hamnade bara vid sportshopen. Så ringde till Jesper och sen hittade jag tillslut fram. Det slutade med att jag promenerade 4km, haha! Men det var underbart väder och vindstilla så det var jätteskönt att promenera faktiskt!

Men nu ska jag sätta mig och vara social här. Ha en fortsatt trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *