Molly vaken..

Molly har börjat vakna vid 23-tiden varje kväll nu. Ibland kan hon somna om direkt man lagt ner henne men ofta inte. Nu är hon vaken och grejar inne på sitt rum. Varför har hon börjat så? Och när ska hon sluta? Jag börjar bli rätt trött på att hon inte sover hela nätterna. Hon är för sjutton snart två år! (22 månader idag faktiskt!) När jag tänker efter så har det kanske hänt max 10 gånger hon sovit en hel natt utan att vakna en enda gång! Alltid har det varit nått! Även om det bara är att stoppa nappen i truten på henne så har jag ändå behövt vakna och kliva upp.. Jag är trööött! Jag ska påminna henne om det när hon blir tonåring och sur på mig när jag drar upp henne ur sängen mitt på ljusa dagen..!

I övrigt har det varit en bra dag. Mamma och Alex kom fram helskinnade och i TID för en gångs skull! Helt otroligt! Ungarna var lite blyga i början men det släppte snabbt. Blev kinamat och mys medan Jesper och Tindra skjutsade Krewer till götet för att köpa en tv till henne. Dom käkade på bk istället.

Nu på kvällen har vi hyrt film och kollat på Thor. Grym film måste jag säga! Och testat nya hemmabiot ordentligt! Kan väl säga som så att det kändes verkligen som att sitta i en biosalong! Taklampan skakade vid nått tillfälle, haha! Jag är i alla fall förbaskat nöjd och tror även att Jesper är det!

Nää nu är det nog dags att sova. Bilder.. Ja.. Jag bloggar från mobilen så jag får väl kolla om jag har någon bild att bjuda på så länge. Jo, denna! Gick med tre hundar till fårhagen idag, dom matchade ganska fint. Ja, ni som har mig på facebook har förmodligen redan sett bilden..

20111104-234518.jpg

3 svarta hundar med varsitt rött koppel, haha! Med det säger jag god natt och på återseende. Föresten så blir Molly 22 månader idag, snart 2 år, crazy!

One thought on “Molly vaken..

  1. Felicia hade även en sådan period, vet inte hur gammal hon var men de var när hon började mer och mer att testa gränser, de blev så att efter nattning fick få gå in efter en stund och skälla och förklara för henne att man inte leker när man ska sova de tog ett par veckor men sen va de som vanligt igen… konstigt att hon inte sover på nätterna? sover hon nåt på dagen? felicia sov inte på dagen efter hon va 1,5 bara för då sov hon inte på natten, dock va de ett helvete ett par dagar så man fick tvinga henne att vara vaken osv en vecka eller så sen kom hon in i rutin, hoppas de fixar sig för er….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *