Vilken dag!

Molly mår hyfsat. Nej, jag tar tillbaka det, Molly är lika full av bus och djävulskap som innan! Hon slickar på hakan hela tiden så plåstret och tejpen släpper. Fick åka till vårdcentralen igen för omplåstring och lite extratejpning. Men plåstret började lossna redan innan vi lämnat vårdcentralen. Så jag lär nog få plåstra om det där några gånger denna veckan. På fredag är det återbesök för att se om det börjat läka ordentligt. Tindra ska även till bvc den dagen så Katarina (bvc-sköterskan) sa att vi kunde ta återbesöket för Molly samtidigt. Så Jesper får ta hand om det eftersom jag inte är hemma då.

Min stackars plutta med stora plåstret på hakan:

Så dagen idag har varit rätt lugn faktiskt. Tindra fick tillbaka sin feber på eftermiddagen så hon har mest legat på soffan. Nu ligger båda barnen och sover, Molly slocknade på två minuter typ. Så vi får väl se vad vi hittar på imorn. Får nog försöka ta oss ut och leka en sväng i alla fall. Kanske kan gå i skogen en sväng eller så. Beror lite på vädret..

Ikväll blir det i alla fall fredagsmys med gubben! Om nu inte han skulle spela ps3, det vet jag inte. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.