Tindra – mörkrädd?

Misstänker att Tindra är lite mörkrädd. Vad grundar jag detta på? Jo, vi får aldrig släcka hennes lampa när vi lägger henne för natten. Igår var jag inne och släckte den innan jag lade mig. En halvtimme senare var hon uppe så jag gick in. Då bad jag henne lägga sig i sängen igen och hon sa än en gång att jag inte fick släcka. Så jag tror inte hon gillar mörkret. Grejen är den att hon alltid har sovit i ett mörkt rum! Men vi ska köpa en sänglampa åt henne, som hon kan ha tänt på nätterna. Blir nog någon av dessa två:

20111025-072721.jpg

20111025-072731.jpg

Stjärnan skulle nog passa bäst eftersom hon har en blå ”sänghimmel” också. Så vi får se. Måste ju hela vägen till Ikea först, haha! Har ni varit med om detta nån gång? Har era barn plötsligt velat ha en lampa tänd efter att alltid ha sovit i ett mörkt rum?

2 thoughts on “Tindra – mörkrädd?

  1. natalie är likadan.. vi måste t.om ha en lampa tänd i vardagsrummet så det inte är mörkt om hn behöver upp på toa. hon har också alltid sovit i ett mörkt rum innan :S

  2. Felicia blev mörkrädd runt 3års åldern, då köpte vi den blomm lampan du visar men de blev för ljust så tillslut landade vi på en liten nattlampa man sätter i uttaget i väggen, typ sån som fanns förr.. tog ett tag att hitta en bra men den har nu funkat, och den kan vara tänd hela natten med.. hoppas d fixar sig kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.