Plugg plugg!

Det är vad jag ska sysselsätta mig med ikväll! Engelska står på schemat. Har lite ord jag måste lära mig plus att jag ska läsa två kapitel ur boken ”The moon is back” av John Steinbeck. Sen tänkte jag försöka räkna lite matte med. Räta linjens ekvationer är jäkligt jobbigt måste jag säga.. Kanske beror det på att matte är lite som kinesiska för mig.

Hur som helst har vi precis kommit it. Först gick vi på promenad, blev drygt 2 km med ungarna, hunden och katten. Ja, katten följde med hela vägen! Blev några ynka bilder med, haha!

Börjar bli ruskigt sugen på en ny kamera med. Kan väl inte bryta trenden på att byta kamera varje 2 år? HAHA! Min D40 hade jag i 2,5 år och denna har jag haft i snart 2 år, så börjar väl bli dags att fundera på det? Tss! Har faktiskt hittat en jag vill ha, bara pengarna som fattas, moaha!

Nää, plugga var det ja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.