I´m impressed!

Jag blev så jäkla trött på dom plastiga plåstren som vi köpte på apoteket. Det är alltså typ likadana som operationsplåster med plast och en kompress i mitten. Dom gick bara upp heeela tiden! Så jag bestämde mig för att köpa vanliga hederliga ”textilplåster” som är lite mer stretchbara. Men Jesper hade åkt till jobbet, det betyder att jag inte hade någon bil. Så jag klädde på ungarna, satte Molly i vagnen och så knallade vi till skogslyckan. Tindra gick hela vägen dit och hem, vilket blev en promenad på dryga 3,3km och 4056 steg (för mig). Men jag kan lova er att Tindra var trött när vi kom hem! Hon sa till mig: ”mamma, jag vill gå och sova!”. Så hon klädde av sig och lade sig. Nu när jag titta till henne hade hon inte ens smakat på sin välling. Får väl se om hon är hungrig inatt.. Men allt detta utan gnäll! Det är inte illa av en treåring!

Hur som helst så fick jag tag på plåster och dom lossnade i alla fall inte direkt när man satt fast dom, så jag hoppas det hjälper. Men nu till nått jag inte ens haft en tanke på under hela helgen. Borde hon egentligen gå till dagis imorn? Ska jag verkligen ”tvinga” dom att plåstra om henne ifall plåstren släpper? Gud, nu blev jag osäker.. Får nog ringa och fråga mamma hur hon hade gjort. Kanske får sällskap till skolan imorn med, haha!

Ååh..! Hur hade ni gjort?

One thought on “I´m impressed!

  1. Om du skickar med plåster som du vet fungerar så borde det inte vara några problem. Jag skickade väg både Oskar och Alma till dagis när vi höll på med deras fingrar och salvor, jag hade dock pratat med dagis om det först. Sen så var dom inte särskilt duktiga på att sätta på bra och hållbara plåster på Oskars dagis men det fungerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.