Vilken dag!

Shit vilken dag! Känns som att jag har stressat hela dagen! Ungarna vaknade vid 6-tiden idag igen. Sen blev det massa bråk mellan dom, som vanligt. Lämnade dom på dagis vid 9-tiden, åkte till skolan, hade historia, matte och svenska. Åkte till Jespers jobb, bytte bil, åkte till kvartersmötet där jag blev till 18.30-tiden, hem pussa lite på Tindra, Molly sov, käka mat, skrev ett brev, startade en tvättmaskin och en torktumlare. Nu sitter jag här och har precis vikt en herrans massa tvätt!

Känns ändå som att man har varit rätt så effektiv idag. Borde egentligen hoppa in i en dusch nu med, men får bli att kliva upp tidigt imorn och fixa det. Så länge bara Tindra är vaken funkar det ju. Eller det bästa är ju om båda sover såklart! Men det har ju inte hänt på ett tag.

Hur som helst, känns som att det snart är sängdags för mig. Är helt galet trött just nu! Men det var nått jag skulle kolla, kommer bara inte ihåg vad.. Aja, det blir säkert bra. Blåser fortfarande svinmycket i alla fall, så nu vet ni det! Ska försöka att inte blåsa bort..

One thought on “Vilken dag!

  1. NAMNINSAMLING GÄLLANDE BESLUTSSTÖD FÖR KVINNOSJUKDOMEN ENDOMETRIOS!

    Hej! Det är dags att läkarkåren börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att försäkringskassan börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att det ges ekonomiskt anslag till mer forskning.
Endo är inte lite mensvärk. Det går inte över med ”ett varmt bad”.
Sedan den 1 oktober 2007 finns rekommendationer, beslutsstöd kallat, för läkare och Försäkringskassans handläggare när det gäller sjukskrivning och sjukpenning. I dag finns det beslutstöd för ett hundratal diagnoser. Men för endometrios – den TREDJE vanligaste kvinnosjukdomen finns det inga direktiv.
Endometrios är en fruktansvärd sjukdom som måste få en riktig sjukdomsstämpel!
Vi vägrar att fortsätta lida i det tysta längre.
5-10% av alla kvinnor i Sverige har lidit i det tysta länge nog.
Nu höjer vi våra röster.

    Skriv på du också.
Länk:
http://www.namninsamling.com/site/get.asp?endometrios

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.