Vilda badungar!

Idag har varit en riktig innedag för oss. Försökt underhålla ungarna så gott det gick, men inte var det lätt! Gjorde lite trolldeg åt Molly med tanken att hon kanske lär sig att man inte ska stoppa degen i munnen (trolldeg är ju galet salt..) men det stoppade henne inte. Hon slicka allt på degen emellanåt! Efter ”bakandet” så satte jag Molly i ett bad. Hon plaskade runt lite som hon ville..

Min lilla stackare som blev riven ordentligt av kattjäveln idag! Förbannad slänger jag ut katten med huvet före och hade inte tänkt släppa in fanstyget igen! Men det har jag ju såklart gjort. Har inte hjärta att låta han vara ute i spöregnet heller. Men arg är jag fortfarande! Blodet rann ner på magen på henne från det stora såret och jag tänkte direkt att det måste säkert sys, men det såg värre ut än vad det var. Men det blev rätt djupt faktiskt och det blödde ett tag. Hur som helst så fick hon sällskap i badet efter en stund. Blir lite trångt eftersom båda två tycker att det är roligt att ligga på mage och ”simma”. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum, eller hur?

Sen blev dom totalt galna! Dom stod och hoppade i badkaret och skvätte ut hur mycket vatten som helst..här kommer ett litet videoklipp. Och dom blev till och med vildare efter detta!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5aP3XuIpWuc[/youtube]

Nää, nu ska jag gå och ta bort nagellack och sånt där skojigt! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *