Omgjort igen!

Jisses vad kreativ man blivit de senaste dagarna då! Idéerna bara sprutar, hahaha! Idag blev det inte 3 timmar med InDesign utan ca. 1,5 timme med photoshop och 2 timmar med att fixa och göra om stilmallen och sånt! HUA! Men jag börjar lära mig nu. Att ha i åtanke är att jag inte har någon bra sida (som t.ex. designadinblogg.se som är en hjälpsida för blogg.se-bloggar) att läsa på. Hur som helst blev det lite förändringar här och headern blev lite roligare och mer livfull även om jag gillade dom svartvita bilderna som var där innan!

Jessica: Ja, jag förstod nästan att det var det som var problemet. Internet explorer är rena skiten egentligen. Gött att du kommit över på ”the good side” så att säga, haha!

Nä, nu börjar jag bli ordentligt trött och jävligt flummig så nu får jag nog lägga huvudet på kudden tror jag minsann! God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.