Får väl se..

Jag avvaktar och avvaktar. Får väl se om det blir någon operation för mig nästa måndag. Jag har ju åkt på världens förkylning! Hostar och låter som en skördetröska. Inget bra alls! Men idag har jag faktiskt känt mig lite bätte, så jag hoppas att det är påväg att ge med sig. Men har jag inte blivit bra innan nästa vecka så får jag ringa och ändra tiden. Tyvärr! Ville ju gärna ha det gjort liksom.. Nåja, får helt enkelt avvakta till måndag i alla fall!

Imorn är det dags för utflykt med skolan, haha! Vi ska åka till nordiska akvarellmuséet i Skärhamn. Ska bli spännande. Jag kommer dock ta bilen dit för jag måste vara hemma senast 16. För då hinner Jesper träffa barnen åtminstonde en stund imorn! Nåja, det blir nog bra! Får väl åka hemmifrån direkt jag lämnat ungarna så jag hinner köpa mig en matsäck. Det hade jag ju totalt glömt att vi skulle ha..

Idag började jag 3 nya kurser. Keramik, engelska C och naturkunskap b. Spännande värre. Kommer nog ha det kämpigt i engelskan. Kommer knappt ihåg nått av det vi fick testa idag. Nåja, får väl se helt enkelt.

Men vad ska jag skriva nu då? God natt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.