Söndag morgon

Då var snart även denna helgen till ända. Veckorna går för snabbt! Imorgon börjar ungarna om på dagis och Jesper har bara en vecka kvar av sin semester. Tråkigt! Det har varit skönt att ha honom hemma!

Igårkväll när vi tog nattsvängen med hundarna kändes det i luften att hösten var på intågande. Det var kyligt och fuktigt i luften. Det känns hemskt! Varför går tiden så snabbt? Man hinner inte alls med!!

Snart kommer hösten med alla vackra färger, frost på nätterna och underbart promenadväder! Men jag kan ändå inte hjälpa att få lite ångest! Det kanske var sista badet i havet senast vi var på saxenhof eller kommer det fler varma dagar? Vi är ju trots allt ”bara” i augusti.. Men mest ångest har jag över att vintern inte är långt borta! Jag hatar vintern! Kallt, massa kläder som måste på, och snö som måste skottas, våran kalla lägenhet… Nä, fy för vintern! Men lite mysigt är det egentligen, när man kan tända ljus och mysa ner sig under en filt. Eller när man får julpynta. Okej, lite kanske jag längtar ändå..

Men sommaren kan gärna få fortsätta en liten stund till!

One thought on “Söndag morgon

  1. Håller med dej om vintern, fy!! men ändå längtar man och att få tända ljus och mysa ner sig i soffan med en god bok eller bra film, framför allt att tända ljus, där är vi ju så lika, och till och med jag längtar till jul detta år då jag har en lägenhet att pynta, och jag e så lycklig att ni kommer hem, ska bli så mysigt//Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *