Man tror att man drömmer..♦

När en brand härjar så nära, vi vaknar inte trots allt liv. Fy vad otäckt det är. Det äter upp mig, att vi inte vaknade! Jag fattar det verkligen inte. Det värsta är att det inte verkar som att hon själv startat branden. Eller värsta kanske är dumt att skriva, men ja, det är faktiskt det värsta! För jag vill inte ha tillbaka den människan som granne! Såhär står det på bohuslaningen.se :

”Polisen anhöll på fredagskvällen den misstänkta personen som förhörts under fredagskvällen misstänkt för branden i lägenhetshuset på Torsdagsvägen i Uddevalla som inträffade natten till idag.
Kvinnan som bor i lägenheten där branden startade klarade sig undan skador.”

Men jag blir rädd. Tänkte först att det faktiskt var Hon som var anhållen, men nu är jag inte lika säker längre. Jag blir rädd.. Hon är självmordsbenägen och det förekommer droger. Jag är fan rädd för henne! Men det allra värsta är att våran hyresvärd sagt att om det skulle visa sig att det inte är hon som startat branden kommer hon få flytta tillbaka när den är renoverad. Visst, jag förstår väl det på ett sätt, det finns ingen anledning för hyresvärden att vräka henne om det inte uppkommer konkreta bevis för nånting alls. Men frågan är hur många av grannarna som kommer reagera. Jag vet att JAG kommer göra det i alla fall. Och jag vet också att dom som bodde ovanpå henne, dom kommer flytta härifrån direkt!

Det är tragiskt egentligen. Hon mår fruktansvärt dåligt! Men nu är hon faktiskt en fara även för andra och inte bara sig själv. Då blir man skrämd. Vi har faktiskt barn som springer runt och leker! Nää, det är oerhört obehagligt. Uscha mig!

(Bilder lånade från bohuslaningen.se)
http://bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/1.1315580-en-misstankt-forhors-om-branden-pa-torsdagsvagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *