Och så Tindra då..

Den lugnare av våra ungar. Hon som aldrig nånsin varit lika trotsig som Molly även om hon kommit in i 3-årstrotsen nu. Hon som har blivit lite blyg när hon träffar nya människor och även mot folk hon känner, men det släpper ganska snabbt. Hon som inte gärna sover på dagarna längre, men är dödstrött redan klockan 18 på kvällen. Hon som är en bestämd dam men samtidigt väldigt känslig, speciellt när hon är trött! Då grinar hon för minsta lilla. Men hon är världens mysigaste och kramas gärna. Kan helt spontant komma fram och säga ”jag älskar dig mamma” och mitt hjärta smälter!

Hon är en riktig tjötmoster och det är verkligen att man får sår i öronen ibland. Hon älskar fortfarande allt som har med bilar och lastbilar att göra och det roligaste hon vet är att åka lastbil med pappa! Även om hon snabbt blir rastlös och skyller på att hon är bajsnödig. Hon är rumsren, öhm, blöjfri sedan ett år tillbaka men sover fortfarande med blöja på natten. Hon är en unge som sover stenhårt och vaknar inte när hon är kissnödig. Men jag har inte bråttom med det, hon är faktiskt bara 3 ännu. Napp har hon ju inte heller, men vägrar släppa snuttefilten. Men den tar ju ingen skada på tänderna i alla fall. Så den får hon väl ha tills hon tröttnar. Äter fortfarande välling och älskar det! Äter otroligt dåligt med mat, men har faktiskt haft endel bra dagar nu där hon ätit helt ok.

Finns som inte så himla mycket nytt att skriva om henne. Hon utvecklas ju mycket, men inte i samma rasande tempo som Molly. Men det var i alla fall en liten uppdatering om våran prinsessa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *