Förstår inte riktigt..

Jag förstår inte riktigt detta. Tindra vägrar leka i sitt rum själv, jag eller Jesper måste alltid sitta där inne med henne.. Vi behöver inte leka med henne, det gör hon så bra själv! Men vi måste sitta där inne. Frågan är varför? Har någon annan det liknande? Undrar mest vad det beror på..? Är hon så ruskigt sällskapssjuk att hon inte klarar av att vara ensam? Är hon rädd för att vara ensam? Eller är hon rädd för att bli lämnad?

Hon blir skitarg om Molly skulle råka ta en av hennes bilar (i vardagsrummet) och vi fortsätter att säga till henne att hon får leka med dom i sitt rum, för annars tar Molly hennes bilar. Men hon vägrar om inte vi följer med henne. Det blir lite tröttsamt i längden att bara sitta och glo. Men finns inget annat sätt att få henne att leka på sitt rum..

One thought on “Förstår inte riktigt..

  1. Lily har börjat lite så med. Hon kan leka själv i sitt rum ibland, men hon har börjat med att hon alltid vill ha nån med sig när hon tittar på film. Tror bara att hon tycker att det är trevligt med sällskap, för det räcker även för henne att nån bara sitter med henne och glor! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *