Dag 9 – Dagens

Dagens utmaning – att få ett fint kort på ungarna tillsammans. Tyckte att bilden blev hyfsad i alla fall..
Tyckte att den blev lite mysig faktiskt. Synd bara att jag kapade av Tindras tår, hoppas att det  inte gjorde för ont (ha..ha..vad rolig jag är!)..

Blev några andra bilder med så jag kan lika gärna visa allihopa i detta inlägget slipper jag göra flera hundra..öhm..två inlägg..

Så, det var dom det! Bilderna togs imorse. Var fint väder, men blåste lite kyligt, så det har varit långärmat hela dagen faktiskt. Men tröjorna är rätt tunna så dom har då inte svettats även om det blev lite varmare fram på dagen.

Har varit full fart idag. Även om vi inte gjort nått speciellt. Ungarna har varit ute i princip hela dagen, jag har städat endel och nu på kvällen blev det ännu mera städa. Ska snart gå bort med lite kartonger och sånt till soprummet tänkte jag, men vill att båda ungarna ska sova ordentligt först. Tindra lade sig för en halvtimme sedan (19.30) så det är inte säkert hon sover ännu. Nåja, det blir nog bra. Sen blir det soffhäng och lite hellcats. Har bara 3 avsnitt kvar på säsong 1, sen får vi väl börja med tvåan då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *