Oj då..

Har alltså inte bloggat en enda gång idag, det är inte likt mig.. Men tiden har inte alls funnits till! Vi har varit i full gång hela dagen. Först fick jag lite sovmorgon, vilket var väldigt skönt! Sen när Jesper klev upp så åkte vi för att handla. Men vi åkte ut till torp, in vid rondellen, förbi mc donalds till nästa rondell och så åkte vi hem! Märks att det är sommar och att alla badjävlar börjat komma. Det fanns knappt en parkering ledig, så vi gav upp innan vi ens försökte. Det slutade med att vi åkte och tog en pizza istället..

Sen åkte vi hem och började greja på baksidan. Grävt i jorden där vi ska så gräs, men insåg att vi behöver betydligt mer jord. Ska även köpa lite buskar och ställa upp, kan inte förklara men jag får väl visa när det blir klart. Har även ställt dynboxen på framsidan nu och den får agera leksakslåda istället eftersom den inte håller tätt mot vädret. Sen har vi sopat, spolat av plattorna och grejat som sjutton!

Detta har medfört ännu mera positiva grejer, vi fick iordning på baksidan så det ser finare ut och jag har fått mer färg! Nice!

Nu har jag och mamma precis varit och handlat för hela helgen! Och vilken skillnad, nu behövde man varken trängas eller stå i kö. Och nu sitter vi och laddar inför morgondagen som ska bli otroligt varm och nästan vindstilla. Helt underbart! Det blir inga bilder nu heller, för Jesper har snott ”min” dator, haha!

Ha en trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *