Stilla lugn..

Nu är det tyst och stilla här hemma igen. Ungarna sover sen en stund tillbaka och mamma gick precis och lade sig. Molly somnade vid 18.30 och Tindra vid 20 (p.g.a vilan). Men min stora bus har blivit så otroligt mysig att man bara vill pussa på henne! Hon har kommit in i en underbar period! På kvällarna vill hon att man ska ligga och mysa med henne och ibland kan hon, helt spontant, komma fram till mig och säga ”mamma jag vill mysa med dig”. Det är så underbart att man nästan blir tårögd! Sån är hon när hon har fått sova tillräckligt och inte är sur, trött och grinig, hehe!

Så jag lade mig med henne en stund när hon skulle sova, vad händer? Självklart somnar jag med! Vet inte hur länge jag sov men Krewer skickade sms och väckte mig, hehe. Men det var skönt och jag behövde det efter denna tidiga morgonen. Blir dock ändå en tidig kväll tror jag, är fortfarande stentrött! Så snart ska jag nog lägga mig och snusa på min dotter och mysa hela natten!

Laddar för eductus imorn..även om jag inte är speciellt taggad så brukar det ändå kännas som att det är nyttigt när man väl är där. Ska även träffa min coach efter lunch, så jag åker nog och handlar däremellan. Då har jag ju lite tidsutfyllnad.

Se där, nu börjar jag babbla på om ovesäntligheter (stavas?) och det är för att jag är trött, så det är nog bäst att sluta nu.. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.