Men jisses..

Jag sitter och ser på en dokumentär som går på tv 3. Den heter ”Att leva med size zero”. Jag fattar inte hur man VILL se ut så frivilligt ärligt talat. Höftbenen sticker ut en halvmeter, man ser revbenen och ryggraden sticka ut, det ÄR inte snyggt! Spelar liksom ingen roll! Sen finns det ju dom som kanske inte rår för det, men dom som frivilligt utsätter sin kropp för det, jag vill ställa en fråga till er: varför? Varför plåga kroppen så? Skulle jag ha ett val mellan en storlek 42 eller 30 (sveriges size zero) så skulle jag välja 42, mycket mer hälsosamt!

Nu håller ju jag själv på att gå ner i vikt och allt detdär, men jag tackar inte nej till en pizza på helgen. Jag är mer ute efter att bygga mer muskler och sådär. Sen skiter väl jag i om jag väger 66kg om det ändå var muskler som vägde och inte fett, haha! Nää, jag är bara helt ställd över deras resonemang..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *