Gårdagen då..

Tänkte att jag skulle skriva lite om gårdagen. Den blev lite vild så att säga. Vi började förfesta hos grannen Maria. Hade svinkul, spelade musik och drack givetvis. Sen vid 22.45 så åkte vi ut på krogen. Började på Mårtens, men där var det typ PRO-afton eller nått. BARA gamlingar på typ 60+ och inget för oss med andra ord. Så vi bestämde oss ganska snabbt för att gå till Harrys.

Väl på Harrys hade vi ganska trevligt, stod och dansade och sådär, fram tills nån jävla kärring kom fram till Maria och sa ”tror du att du och dina kompisar är snygga eller? För ni är faktiskt jävligt fula allihopa” (kanske inte ordagrant så men ungefär). Maria blev ju rätt ställd och sa typ att ”nää, vi står ju bara här och dansar.” Och då gick Paula emellan och sa åt henne att bara gå därifrån. Men då gick det inte riktigt njuta av stunden mer så vi gick och beställde en öl. Sen gick vi tillbaka till dansgolvet och dansade lite. Helena ber mig hålla i hennes cider och så gick hon iväg en sväng. Då ser jag och Maria att samma kärring är påväg efter Helena och ska precis ta tag i henne varpå Maria knuffar till kärringen och hon flyger i backen och börjar fejka som fan.. Då flyger hennes dotter fram och ska flyga på Maria och då går lilla jag emellan istället, denna dotter är helt jävla galen! Jag fick hela hennes drink över mig och jag reagerar med att kasta cidern över henne, fick dock halva cidern över mig istället, och hon börjar gapa och skrika jävla hora, era feta jävla fittor det är fan min morsa som ligger där nu och fan vet allt vad hon skrek. Men det roliga var ju att dottern inte visste att det faktiskt var hennes jävla morsa som började alltihop. Haha, herregud vilket folk säger jag bara! Pricken över i:et var att den som mest var klädd som en hora på detdär stället var ju dottern! Hon hade en klänning som knappt täckte arslet och en u-ringning som skrek ”jag tar 100kr timmen”! Men när hon stod med vakterna så skrek hon över axeln på dom att ”ser jag er på stan kommer jag fan plocka er och slå in pannbenet på er!”. Så denna lilla donna fick två polisanmälningar på sig för olaga hot.

Idag är jag smått mörbultad och lite blåslagen över bröstet, rivsår har jag med så funderar nästan på att anmäla henne för misshandel med. Men frågan är om man orkar bry sig. En liten fjortis som var 3 gånger min size men hon var fan livrädd för mig. Då känner man sig lite mäktig, hahaha! Nää, idag skrattar jag mest åt hela händelsen och tycker att det är oerhört löjligt. Jag har aldrig nånsin varit med i någon barfight tidigare, men nån gång ska väl vara den första. Det var bara tråkigt att det blev just nu, när man inte varit ute på krogen på över ett år (räknar jag med fjordfestivalens öltält så var det i slutet på juli förra året).

Nää, nu hoppas jag att Molly vaknar snart, för jag är jäkligt hungrig! Blir McDonalds idag kan jag lova! Bakfyllekäk är ju ett måste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *