Underbara väder!

Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är varmt och härligt! Man kan ju inte bli annat än glad! Jag och Troja, Malin och Thea har varit ute på en promenad som tog ganska precis 2 timmar. Vi gick vid 9 och kom hem 11. Med en paus på ca. 15 minuter utanför arbetsförmedlingen. Jag skulle dit och lämna in ”närvarorapporten” för aktivitetsstödet. Då passade vi på att ta en promenad dit. Ska föresten kolla hur långt det kan vara.. Enligt googlemaps så var det 3,4km om man går bilvägen. Gångbanan är lite mer kringelkrokig och så kunde jag inte välja den vägen som vi gick, så jag räknade snabbt ut att det är ungefär 4km ner till AF. Så vi gick ungefär 8km då med andra ord. Lite lagom sådär. Och så är det ju nästan bara uppför när vi gick hem, så man brände nog ett par kalorier där i alla fall. SKÖNT!

Jag har föresten mätt mig idag igen. Men jag skriver även med den förra mätningen så jag har något att jämföra med!

Förra mätningen:
20/3-11
Vikt: 68kg (+0,1kg *buhu*)
Mage: 97cm
Rumpa: 105cm
Vänster lår: 63cm
Höger lår: 63cm
Höger arm: 31,5cm
Vänster arm: 32cm
Midja (smalaste stället): 77cm

Idag:
11/4-11
Vikt: 68kg
Mage: 97cm
Rumpa: 104cm
Vänster lår: 60cm
Höger lår: 61cm
Höger arm: 31cm
Vänster arm: 30,5cm
Midja (smalaste stället): 77cm

Så om ni ser här så är vikten samma (men har väl antagligen börjat bygga lite muskler eftersom den står stilla men jag krymper fortfarande!) Och magen är samma. Rumpan -1cm, vänster lår -3cm, höger lår -2cm, höger arm -0,5cm och vänster arm -1,5cm! Känns otroligt jävla bra om jag får säga det själv!

Träningsvärken från igår? Ja, den känns i benen framförallt! Jag trodde att mina armar skulle vara värst, för det var dom jag var mest slut i igår, men inte än i alla fall. Men det känns att man gjorde nytta igår i alla fall! Får se när jag kommer iväg på nästa pass. Jag flirtade lite med Malin om inte hon kunde passa ungarna någon kväll här i veckan så att jag kan sticka iväg, hihi! Så vi får se när det blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.