Sena kvällar..

Nu har Tindra fått 3 sena kvällar på rad, så ikväll ska hon i säng i tid, det vill jag lova! Hon ska ju orka gå till dagis imorn. Även Molly fick en sen kväll igår och hon var TRÖTT! Hon somnade i bilen påväg hem från Brastad men vaknade efter en liten stund och var ledsen. Jag lade henne i sin säng när vi kom hem och hon somnade direkt. Men sen vaknade hon gång på gång och var jätteledsen och det verkade nästan som att hon hade ont någonstans. Hon sprattlade och sparkade med benen och blev bara mer ledsen. Hon håller ju på att få tänder (en av dom har spruckit igenom) så jag misstänkte att det var det så hon fick lite ipren. Hon lade sig igen men fick inte sova länge utan vaknade igen. Då tog Jesper upp henne och hon fick lägga sig bredvid mig i soffan, där låg hon och mös en stund, sen fick hon en flaska välling och sen fick hon gå och lägga sig igen. Då somnade dock även jag så jag vet inte om hon somnade ordentligt efter det..

Nåja, nu ligger hon och vilar igen och när hon vaknar så tänkte jag att vi skulle gå ut. Jag funderar på att ta en promenad med ungarna och kanske leta upp lite vitsippor (lär inte behöva leta för det finns ÖVERALLT!) och kanske ta en fin vårbild på dom två tillsammans. Jag vet ett ställe där det inte kommer så mycket direkt solljus så jag hoppas vi kan få till nått fint. Men det är så svårt när man är själv, hehe. Får väl se hur det går. Det lär ni märka sen i så fall..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.