Några bilder..

Jag gjorde ett försök till att fota mina ungar bland vitsipporna idag.. Gick dock inget vidare.. Att få dom två att sitta stilla bredvid varandra var svårare än jag trodde..sen att båda kanske kunde ha tittat in i kameran, eller i alla fall tittat åt mitt hål det var stört omöjligt! Jag fick EN bild som jag blev nöjd med (trots att hon inte tittade mot mig) och det är denna:

Så såg jag nu att man ser snoret rinna och att hon faktiskt blundar! Hmm, aja.. Men här får ni resten av bilderna ändå..

Som ni ser är det ett helt hav med vitsippor! Men jag kanske får göra ett nytt försök på fredag eller så, då kan Jesper följa med och assistera mig! Men jag tog lite fler bilder när vi var ute. Där är nästan bara Molly med. Enda bilden jag fick av Tindra var på hennes rygg..


(notera studsbollen som hon kastat iväg!)

Ja, det var alla bilder för denna gången! Imorn tänkte jag att jag skulle försöka ta en bild på mig i samma klänning som i föregående inlägg. Får se om den sitter bättre nu med tanke på att storleken på den tydligen var 38/40! Fy vad jag mår dåligt när jag tittar på bilden…

2 thoughts on “Några bilder..

  1. Men åh vilka helt underbara vitsippshavsbilder! =D Vad avis jag blev nu på naturen, jag vill också ha ett vitsippehav, helst runt knuten, haha.

    (svar:) Hm, tja en melodipotta kanske skulle vara en idé. Fast den vanliga pottan har han ratat helt, sitter bara på toan (på toaring). Är melodipottan högre än en vanlig? Och var köper man den?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *