April, april!!!!

Ni var allt ett par stycken som gick på mitt föregående inlägg, haha! Gud vad rolig man kan vara då! Nää, självklart ska jag inte sluta blogga! Jag är faktiskt lite smått beroende kan man säga. Jag får nästan ångest om jag inte uppdaterar minst en gång om dagen. Nää, istället har jag pysslat ihop en ny design, vad tycks? Nu är storleken ändrad på bloggen, igen, så vissa bilder kan se lite knepiga ut. Men det får ni helt enkelt leva med ett tag framöver.

Såhär såg den gamla ut:

Och här är den nya:

Bättre eller sämre? Tycker den nya känns lite mer vårig..men jag önskar att jag vore lite bättre på att göra bakgrundsbilder. Men skriv gärna vad ni tycker! Och igen, självklart(!) kommer jag inte sluta blogga!

Ha en bra kväll!

4 thoughts on “April, april!!!!

  1. Den blev jättebra, tycker jag!
    Jag gick också på skämtet, vilken tur att jag inte hann kommentera nåt när jag var in igår! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *