Fotografera ABC

Jag läste i en blogg om en utmaning att under februari månad fota någonting efter hela alfabetet. Alltså – fotografera något som börjar på A, B, C o.s.v. Det tyckte jag var en spännande utmaning faktiskt, så jag tänkte försöka mig på den. Men jag kommer såklart inte göra den under februari månad utan jag gör den lite när jag känner för det helt enkelt. Någon fler som är sugen? Haka gärna på! Kommentera så att jag kan kika in era fina bilder med! Får se om jag börjar med utmaningen idag eller någon annan dag. Men jag ska i alla fall göra denna utmaningen! Häng gärna med!

3 thoughts on “Fotografera ABC

  1. Men visst är det irriterande?
    Och som du säger.Skulle vi nu få för oss att skaffa en 3a så är jag nästan 1000% säker på att det är en liten lillebror till.:)

    Men visst skulle det vara kul att få testa ha en flicka.Men jag är nog en pojkmamma.:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *