Ett inlägg om Tindra

Vårat lilla trotsmonster Tindra. Vad finns det att säga om henne? Ja trotsar gör hon, men hon blir ju snart 3 år så det är väl den där ”3 års trotsen” som börjar kanske. Hon vägrar lyssna på vad man säger till henne och hon blir vansinnig när hon inte får som hon vill. Lät nästan som att jag pratade om Molly nu… Hon vägrar gå in och kissa när vi är ute och leker och det resulterar självklart i att hon kissar ner sig till slut. Problemet är att hon tror att hon inte får gå ut och fortsätta leka efter att hon har kissat. Det är något som hon har fått för sig. Fråga mig inte varför! Och hon blir så arg så att hon skriker och grinar när man till slut tvingar henne att gå in och kissa så då vägrar hon kissa i alla fall! Det är ett under att jag inte blivit flintskallig ännu, för jag sliter verkligen mitt hår över detta! Och jag är så fruktansvärt jävla less på all tvätt som blir.. Den tar aldrig slut heller! Blir bara mer och mer och mer. Men men, finns inte så mycket att göra. Funkar hot? För jag hotar henne med att hon får ta på sig en blöja, precis som bebisar har, om hon inte börjar säga till när vi är ute.. Vilken bra morsa hon har. Hota en treåring..

Men annars är hon allt en rätt glad prick dendär Tindra! Och en riktig pladderkvarn! Hon är aldrig tyst, förutom när hon sover möjligtvis. Men hon snarkar lite ibland så helt tyst är hon nog inte. Och jag har ju skrivit tidigare om hennes kommentarer hon fäller ibland. Senast igår..tror jag..så sa hon att jag och Malin luktade skit. Jaha, tack så mycket då! Haha!

Men hon har fortfarande inte kvar sin napp och hon bryr sig inte ett smack om att Molly har napp. Känns jätteskönt att det gick så himla snabbt och lätt och jag tror även att det var bra att vi slutade tvärt! Snuttefilten bryr hon sig inte heller så mycket om. När hon kommer ihåg den så vill hon ha den, och då får hon den också. Men tänker hon inte på det så hamnar den oftast i köket eller någonstans och hon somnar lika gott ändå. Så jag skulle förmodligen lika gärna kunna lägga bort den. Men jag känner ingen brådska att ta bort den heller. En sån grej är ju inte skadligt på nått sätt. Den skadar ju framförallt inte hennes tänder så som nappar/tummar gör!

Något mer att säga om henne? Hon börjar bli väldigt ”lillgammal” och låter ofta ganska klok i hennes disskutioner. Man får sig ett par goda skratt om dagen, så jag lär leva länge! Men nu vaknade Molly så jag får avrunda här.  Älskade unge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *