Sugen!

Jag är såååå sugen på att färga håret. Har jag i och för sig varit ett tag. Och jag tycker att min egna hårfärg är så tråkig.. Men jag vet inte vilken färg jag ska ha. Och jag är grymt sugen på att testa nått nytt. Och eftersom det blir nått nytt kommer jag nog bara slänga i en toning eller så. Men vilken färg? Vilken färg tycker ni? Kom med tips tack!

3 thoughts on “Sugen!

  1. Varför inte rött?! Den röda färgen du hade när du var korthårig senast(?) var snygg! Annars kan jag rekommendera medelbrun med violett i (om du hittar det, jag har köpt mitt hos frissan).

    Kram!

  2. å va tuff du är som klippt av dig allt! fy farao vva skönt! hade ja vågat hade ja lätt gjort d. måste ändå klippa mig snart då hon som klippte sist klippte åt fanders dåligt!

    vilken färg hade du tänkt?

  3. Snygg frisyr har du, och jag tycker allt att din egna färg är väldigt fin den också! Men om du vill testa något annat så varför inte blont nu lagom till våren kommer?! Jag hittade föresten hit via Monstermallas blogg, tror nog jag kommer kika in igen och se vad det blev för färg! Lova att uppdatera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.