Hallå på er!

Nu har vi handlat allt inför kalaset. Skönt att ha det gjort! Vi fick även möjligheten att handla i lugn och ro då ungarna fick stanna hemma med Alex och Samme, det var också riktigt skönt! Så nu har vi precis lagt ungarna så att dom förhoppningsvis kan sova en stund när det ska bli kalas sen. Verkar dock gå alldeles utmärkt att få dom att somna, men man vet aldrig med dessa små, haha! När dom vaknar så ska vi käka en enkel middag bestående av korv med bröd och sen blir det påklädning och iväg. Dessvärre kommer vi inte bjuda på någon hembakt tårta då Jesper inte ville ha crisptårta (som jag hade tänkt bjuda på) då han tyckte att den var alldeles för söt. Gubbstrutt! Jag får göra en till mig själv och äta nån gång, haha!

Annars händer här inte så mycket idag. När vi var ute på torp passade vi på att testa ”socialträna” Troja lite. När vi hade handlat maten så tog vi ut henne och gick över till det andra huset (utomhus givetvis) och hon och Jesper stod utanför och väntade medan jag kollade på en present till Molly. Hon var superduktig! Allt var spännande och hon ville jaga fåglar som vanligt, hehe. Visst ville hon fram och hälsa på vissa av människorna men hon lyssnade på oss och så fort vi sa ”kom” så gick hon bredvid oss. Molly fick dock sin present av oss på sin födelsedag men vi köpte en åt henne som Björn ska ge henne så han slapp ta bussen ut.

Hur som hellst så kommer nog lite bilder upp ikväll från kalaset och sådär. Men nu måste jag sluta. Ha en trevlig dag!

3 thoughts on “Hallå på er!

  1. Hej gumman!
    Just det ja! Ni skulle ju ha kalas i dag, ja ni får krama lill skruttan lite extra från mormor, men glöm inte bort mormors lilla charm troll Tindra. Jag e sugen på egen hund nu när jag och Jennifer skaffar eget. Och ja han vet nu att jag fått lägenhet. Titta på blocket. Hundar och kiruna. Lapphund och golden eller om det var lapphund/flat söta var dom då och inte så dyra.. nå nå vi får se. Kramar till er alla och lycka till i morgon, jag håller alla tummar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *