Skoteråkning och mys!

Idag har vi haft en helmysig dag verkligen! Först åkte Tindra och Jesper och tittade på bio. Dom visade tecknade Pippi Långstrum helt gratis och det gillade Tindra och satt snällt hela filmen på ca 25 minuter. Duktiga unge! Sen när dom kom hem så klädde vi på oss, åkte och lämnade Molly hos mamma och sen åkte vi till mjoön där morfar (min pappa) hämtade upp oss med skoter. Vi åkte ut till stugan och gick runt där lite, sparkade på isen, hittade ”mitt” träd där jag ristade in mina initialer när jag var liten, det var lite roligt faktiskt. Sen åkte vi och körde lite mer skoter och bara mös! Lite bilder blev det också som jag tänkte visa. Tyvärr blev det inga bilder/filmer från själva skoteråkningen för antingen körde jag och Jesper åkte eller så åkte vi allihopa. Men här kommer bilderna som blev!


(Molly står själv, jag var precis påväg att ta emot henne när bilden togs, hehe! Hon har som sagt börjar bli väldigt stadigt!)


(HAHA!!! Jesper blev så grymt sexig i overallen han fick låna av pappa, hahaha! Sen har han även mammas mössa på sig, hehe!)

Det var lite bilder från våran dag..och lite från igår också, hehe. Men vi har som sagt haft en helmysig dag! Och kvällen fortsätter faktiskt med bio, igen. Idag vankas det Jackass 3D! Hoppas på många goda skratt under kvällen! Ha en bra kväll! Kram på er!

5 thoughts on “Skoteråkning och mys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *