God kväll..

Då var det även min tur att bli sjuk. Har lite feber och hostar endel och känner mig småkrasslig i halsen. Skit också! Aja, bättre nu än på julafton i alla fall! Ungarna är också krassliga fortfarande. Har precis lagt Tindra men Molly slocknade redan 17.30! Hon var alldeles matt! Och nu sitter jag här med en utslagen vovve på golvet, en katt på armstödet på soffan och en precis bakom nacken. Slöa klubben detta alltså. Alla lika utslagna! Funderar lite på vad man skulle ha hittat på. Det börjar en film på tv1000 family nu. Men jag vet inte om den verkar vara så himla bra, men ska i alla fall ge den ett försök. En stor fet chokladkaka hade verkligen suttit fint nu! Nåja, är filmen kass kan jag alltid sätta mig och greja med den nya designen som aldrig verkar bli klar, hehe.

Hoppas att vi känner oss piggare imorrn så att vi kan gå ut och busa i snön hela familjen! Ha en fortsatt trevlig kväll!

One thought on “God kväll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *