En trevlig kväll!

Nu har vi kommit hem från min storasyster. Det har varit en riktigt trevlig kväll med god mat och självklart gott sällskap! Fick jättebra julklappar också! Av min pappa visste jag ju vad ungarna skulle få eftersom jag var med och valde, hehe. Kan ju visa bilder på det sen för jag orkar inte ta ur minneskortet ur datorn igen eftersom jag satt i det för att visa lite bilder här. Men det är jättemysiga kläder i alla fall! Och av mina systrar och deras mamma fick vi sammanlagt 1500kr i presentkort på lindex och kappahl! Supertack! Nu till bilderna då?


(Min storasyster Jessica)


(Tindra äter sallad)


(Min farfar, Tindra och Jessica i soffan)


(Anna-Carin hade en rolig tomte som sjöng och sprattlade, ungarna var verkligen facinerade!)


(Min storasyster Anna-Carin i köket)


(Min pappa)


(Tindra blivande fotograf? Här tillsammans med Molly och min systerdotter Emmelie)


(Tindra sprang runt och tog kort med sin pappas iPhone, hehe)

Det var allt jag hade att bjussa på idag. Tror även att dom blev nöjda för sina julklappar, hoppas det i alla fall!
God natt och sov så gott! Kram på er!

3 thoughts on “En trevlig kväll!

  1. Hej gumman!
    Ja ni verkar ju ha haft en trvlig kväll och va roligt att farfar var med, ja och alla är sig lika ser jag. Men gud va Emmelie är lik sin mor!! Helt otroligt, oj va jag längtar efter er men som sagt skulle nog inte ha ork att först gå på affären och sedan rulla palt.. jaja tur att ni har ett tag kvar!! Krama flickorna från mormor så hörs vi snart// Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.