Kväll och lugnt!

Nu sitter jag här och är alldeles ensam faktiskt. Eller egentligen är jag väl inte det men dom som är ”hemma” sover. Molly sover och Alex sover. Jesper och Samme är och dricker kaffe på Pelles jobb och Tindra sover hos sin mormor. Jennifer har rymt hemmifrån. Vi är väl för hemska mot henne, haha!

Idag har vi faktiskt inte gjort så mycket. Vi har varit och hämtat alla våra saker och checkat ut från vandrarhemmet, lämnat Tindra, varit i stan och käkat på subland med min favorit-Jenny och så har vi varit här och tagit det lugnt. Ganska skönt faktiskt. Och det skönaste är att jag inte behöver ha dåligt samvete för att jag nu VET att jag kommer hinna träffa alla utan att behöva stressa över det!

Morgondagens planer består av kalas. Min moster fyller år så vi ska dit och fika. Men innan det ska vi hämta Tindra. Hon måste ju självklart följa med dit. Sen ska vi hem till Pelle igen för han ska bjuda på mat. Fläskfilé med pommes, smarrigt! Så imornkväll kanske jag kan bjuda på lite bilder. Har inte hunnit ta så många faktiskt..bara några få hemma hos mamma. Så jag kan visa imorn. Det blir ju inga redigerade bilder eftersom jag inte har något redigeringsprogram men bilder rakt ur kameran får jag väl bjuda på i alla fall.

Kallt har vi också! Kollade precis på tempmätaren och den visar på hela 14,9 minusgrader! Burr! Och jag känner att jag verkligen behöver införskaffa mig bättre vinterskor för jag fryser tårna av mig så fort jag går ut..inte bra! Men jag är ju så snål vad gäller mig själv så vi får se om jag hittar några, hehe.

Nää, jag har nog inget mer att skriva faktiskt. Men ha en fortsatt trevlig kväll!

One thought on “Kväll och lugnt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *