Herregud vilken cirkus!

Vi installerade oss på vandrarhemmet igår. Men det gick åt helvete! Ungarna vägrade ligga ner och Jesper kämpade när jag åkte och skjutsade min lillasyster till stan. Jag ringde honom efter ett antal sms och jag hörde bara vilket liv det var. Hade vi några ”grannar” lär dom ha flytt fältet kan jag säga. Så vi gav upp ganska snabbt och ungarna fick åka i pyamas hem till Pelle igen. Där behövde dom inte mer än lägga sig på kudden så somna dom bägge två! Jaa, så vi kommer stanna här och bo här under resten av tiden som vi är här. Dom trivs här och det gör visserligen vi med, hehe.

Vad ska vi göra idag då? Jo, Tindra ska hem till sin mormor och sova där inatt. Resten av oss ska åka till stan och käka på subland med gullejenny! Som jag har saknat henne! Så det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Men innan det ska vi åka och hämta alla våra grejer från vandrarhemmet och checka ut, haha.

Men på ett sätt längtar jag hem.. Men den anledningen skriver jag inte här, moahaha! Håll bara tummarna för oss, hihi! Och mamma, DU kommer få veta anledningen sen när vi kommer, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.