Våran mysiga dag + massa bilder!

Idag har det varit en mysig dag. Började med att (efter jag lämnat Tindra) ta mig en välförkänt dusch och sen var det bara göra sig iordning och åka ner till stan. Där strövade vi på marknaden, gick en sväng till lekparken och sen till öppna förskolan. Hade ju planerat att ta massa bilder från detta idag men då hade jag, smartskallen själv, glömt minneskortet i all hast hemma.. Blev lite putt på mig själv men det var bara acceptera läget! Men det var en trevlig stund i alla fall. Molly flängde runt som ett yrväder och hade skitskoj! Hon är en riktig vilding, haha!

När vi kom hem blev det mat och sen var det ju dags för Jesper att åka och jobba. Så då klädde jag på ungarna, och mig själv, sen gick vi ut. Gick en promenad upp till lilla ”skogen”, tog lite bilder (som ni snart ska få se), sen vidare till nästa, genom den och sen ut mot fårhagen. Hade tänkt gå ner och klappa fåren men jag orkade inte gå ner i dalen idag, får bli en annan dag. Sen gick vi hemmåt och när vi kom hem var klockan redan 18. Så då gick vi in, ungarna fick mat och sånt inför sängen. Sen somnade dom som stockar båda två! Så det har varit en härlig dag idag! Varmt har vi också haft det..skulle väl tippa på ca. 17 grader här på eftermiddagen. Nu står termometern på 13,7 i skrivande stund.

Men nu ska ni få se bilder. Är en liten blandning av natur och mina barn! Försökte ta lite syskonbilder men det var inte så populärt, haha! Ni ska få se hur Molly tyckte om detta.. Föresten, måste bara skriva en rolig grej.. Tindra blev kissenödig mitt i skogspromenaden. Så jag drog ner galonisar, byxor och trosor, lyfte upp henne och hon kissa! Det tyckte hon var lite läskigt men spännande och ringde och berättade nyheten för pappa, haha! Nåja, här kommer bilderna! Föresten..det kan finnas texter under vissa bilder så ha inte för bråttom, hehe!


Tindra plockar ekollon! Dom skulle hon ju ha med sig..


Och som vanligt ville hon självklart inte titta på MIG! Men vissa bilder fick jag till, hehe!


Som denna till exempel. Hon tittade på MIG! TJOHOO!


Såhär roligt tyckte Molly att det var..hon fick ju inte krypa iväg heller, hehe. Får nog göra om detta när jag har någon som kan hjälpa mig mellan varven, haha!


Denna bilden är dock inte tagen ute..den är tagen i vårat badkar..

Så, det var alla bilder från idag! Och jag hade faktiskt tänkt skriva lite om min nya leksak som jag köpte. Som många redan fattat var det ju självklart ett objektiv som inhandlats. Det var ett Tamron 28-75mm f2,8. Och nu har jag hunnit testa det lite och jag bara ÄLSKAR det! Jag ångrar inte en sekund att jag köpte det! Dock var jag inte riktigt beredd på att det skulle vara så tungt, men vad gör det? Min nya kärlek, haha!

Så, det får nog räcka för idag.. Ha en trevlig kväll!

One thought on “Våran mysiga dag + massa bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *