Okej, glöm det jag skrev tidigare om snön!…

img_0081 (MMS)

Okej, glöm det jag skrev tidigare om snön! Nu har första snön fallit och jag fick springa upp med Tindras overall till dagis. Tur att vi har så nära! Men det hade ju varit roligast att ha henne hemma nu men man kan ju hoppas att det fortsätter snöa ett tag så att vi kan vara ute och busa och kanske göra en snögubbe eller så, ja en väldigt liten då, hehe! Underbart!

One thought on “Okej, glöm det jag skrev tidigare om snön!…

  1. Hej gumman!
    Jo jag ska kolla om vi inte kan göra så, skulle tro att det blir hos mormor(maj) då men det skulle vara kul. En liten mini julafton. Nu ska jag göra mej klar och gå på bingo här i Norrfjärden gammelmormor och hennes granne kommer hit. Önska mej lycka till!! (Ha ha)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.