Jag VILL ha!

Ingen som har sisådär 8000kr att skänka bort till mig? HAHA! Jag har hittat en hund..jag är kär! Hon är helt underbar, renrasig och med stamtavla. Vilket innebär att jag skulle kunna ställa ut henne. Och såå vacker är hon! Hon bor för tillfället i dalarna men jag hade gärna sett henne bo här istället. Titta själva, är hon inte underbar?


Bild lånad från blocket.se!

Visst hon är vuxen men då är hon förmodligen rumsren också, vilket är skönt på ett sätt. Underbara hund, ge mig!!

4 thoughts on “Jag VILL ha!

  1. Hej gumman! Ja hon var vacker, hur gammal? och varför ska dom sälja henne? Och du kan ju ta valpar på henne med en renrasig hanne då hon hade stamtavla. Ring farfar!! (skämtar lite) han har pengar önskar jag hade då hade du fått direkt. Jag har varit på stan med Lisen och köpt presenter till gammelmormor så du behöver inte tänka på det för jag har lagt pengar från mej och mina barn med respektive. och jag hittade så mycket att köpa till flickorna men jag väntar till ni kommer så jag får skämma bort dom när ni är här, men jag hittade ett par super fina och sköna jeans åt mej själv på rea 100Kr storlek 164 (barn) men det gör inget det blir bara billigare Lisen hon skakade bara på huvudet och skratta, hon längtar med till ni kommer. Då ska vi göra stan och havsbadet osäkert med barnen hade vi planerat// Kram mamma

  2. åå va fin. liknar min hund. å theo skriker luuuuuddeeee! hrä hela tiden. haha. så han tror att det är han på bilden s

    vad är det för ras? finsk lapphund?

  3. Jättefin =)
    Vissa som säljer kan ibland gå med på avbetalning 😉
    Kanske kan de lämna ut henne på foder ett litet tag medans ni skrammlar ihop pengar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *