Fullt upp?

Känner att min planerade slappardag inte kommer bli så slapp. Tindra ska snart till dagis, först och främst. Sen hoppas jag att bvc ringer upp mig snart så vi kan disskutera hur vi ska göra med Tindra som fortfarande har ont när hon kissar. Sen ska jag och Molly åka och posta lite paket som jag fått sålt på tradera. Sen hoppas jag på att få sms om att mina paket som jag beställt kommit så det blir att hämta dom. Så det blir mycket flänga och fara idag. Joo just det, jag måste till apoteket också, köpa ny daktakort (som jag inte hittar här hemma) och se om jag kan få bort Mollys prickar, sen kommer jag nog byta blöjsort till henne. Eller om det är våtservetterna hon inte tål? Jag vet inte, jag håller på att bli galen.

Jag får helt enkelt ta min slappardag imorn istället. Då åker nog Tindra hem till sin farmor ett tag och ska vara där till på torsdag mitt på dagen. Så jag hoppas på att slippa flänga och fara imorn istället. Men det skulle även behövas städas här hemma, som vanligt. Så jag får väl sysselsätta mig med det istället.

Nää, dagis var det ja..får skriva mer sen..

Edit: Klockan 13.15 ska vi till bvc med Tindra. Hoppas att dom hittar nått som kan funka..

2 thoughts on “Fullt upp?

  1. Hej gumman!
    Oj vad besvärligt med flickorna, hoppas att det löser sig. Det är alltid svårt att bara se på och inte kunna göra något när barnen är små. Ja i allafall så kolla dit konto// Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *