Tränat + en massa annat!

Nu kommer detta bli ett litet ”allt-i-allo” inlägg, men jag lägger det under kategorin ”Träningsrelaterat” bara för att jag vill ha all träning där under.

Vi kan väl börja med att skriva om träningen då när jag ändå redan börjat. När jag lagt ungarna så satte jag igång zumbaskivan och körde på. Tog det lite lugnare idag än förra gången då jag fick så grymt ont i ryggen. Men jag kämpade på i alla fall och det känns att man har tränat. Jag gillar verkligen Zumba-skivorna. Kör ju oftast 20 minutes express-programmet för ska jag vara ärlig orkar jag inte så mycket längre i det tempot. Har noll i flås så det får man väl bygga upp lite. Sen efter zumba-passet gjorde jag några pilatesövningar också. Mest stretch-övningar för att jag vill sträcka ut mina muskler en senor.

Summa av dagens träning:
*Promenad ca 45 min
*Zumba 20 min
*Pilates 10 min

Men nu börjar jag äntligen se lite resultat av sakerna. Jag har, som vissa av er vet, slutat äta godis och annat slisk på vardagar och äter bara en dag i veckan typ. Jag har även sluta dricka dricka, bortsett från om vi äter tacos, grillat eller pizza för det kan inte jag äta utan dricka. Dricker bara vatten eller mjölk. Någon gång ibland kan jag ta ett glas saft. Sen har jag börjat lära mig att äta tills jag blir lagom mätt istället för att trycka i mig tills jag blir proppmätt. Och den senaste veckan har jag lyckats gå ner 1,5kg! Känner mig nöjd över det resultatet. Så nu fick jag lite mer motivation.

Vad har mer hänt idag då? Jaa, när Jesper åkte till jobbet så gick jag och ungarna bort till Krewer för att lämna Thea. Hon hade inte slutat men för att hon skulle slippa dra omvägen hem till oss så lämnade vi Thea där. När vi kom hem så var vi ute och lekte en stund. Tindra börjar få upp farten nu när hon cyklar och hon tycker att det är superroligt! Sen blev det lite puss och kramkalas mellan henne och Arvid, hehe. Synd att jag inte hade kameran med mig ut, söta ungar!

Jaa, okej..det blev mest om träningen jag skrev. Nu ska jag sitta här resten av kvällen och dega lite, förutom duschen jag ska ta alldeles strax då.

2 thoughts on “Tränat + en massa annat!

  1. Hej gumman
    Du e duktig du..ville bara säga att jag har tagit några bilder av dej, jag har skickat till framkallning. Jag lånade ju ut min kamera till gammelmormor när hännes systrar var här och hon ville även ha några kort på Tindra och Molly och du hade ju super fina. Hoppas att allt är bra med er och jag längtar till ni kommer /Kramar till er alla…mammma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *