Rört på fläsket!

Äntligen har man fått röra på fläsket lite och äntligen fick jag mersmak istället för avsmak! Så nu kanske det är värt att börja om igen. Måste verkligen på av med detta nu! Problemet är bara att min mage hänger så jäkla mycket. Och frågan är om träning hjälper.. Har så mycket löst skinn att det är sorgligt. Ser ju ut som att jag gått ner 50 kg i vikt eller nått. Men vi får se helt enkelt. Och som jag sagt tidigare så har ju Tindra börjat om på dagis och då kan jag ta mina promenader medan hon är där. Men nu är jag trött på att se en michellingubbe i spegeln varje dag så nu måste man ta tag i det. Det försvinner ju (tyvärr) inte av sig självt!

Så dagens träning blev:
20 minuter zumba
ca. 40 minuter pilates

Jag älskar verkligen pilates. Skulle bara fått tag på något bättre program. Har ju pilates workout for dummies som funkar bra men man blir ganska less på allt tjat emellan. Kanske skulle se om man kan hitta winsor pilates? Nån som testat det? Hur som hellst är jag nöjd efter dagens träning. Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen med min fototidning! Underbart att man kan läsa i sovrummet igen, hehe.

Natti natt och glöm inte att tävla! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!!

4 thoughts on “Rört på fläsket!

 1. 🙂 BRA jobbat!
  Har aldrig testat pilates men funderar på om jag ska köpa någon dvd eller sådär så jag kan träna efter barnafödandet. Verkar liksom bra! Något tips? 🙂

  Hoppas det håller i sig! Man mår inte bra om man inte känner sig fin så visst ska man träna om man "behöver" det men glöm inte bort att tycka om dig för den du är också. Det är viktigt och nu känner ju inte jag dig men du verkar ju Bra! 🙂

  Godnatt!

 2. Det är nog för att hon får så mycket att göra på dagis så att hon har inte tid att gå på toaletten, men då måste personalen sluta att ge sig…

  Ja det blir en del, jag tränar 4 dagar i veckan och går två dagar i veckan 🙂

  Jag har också en massa häng på min mage, fruktansvärt är det och man känner sig så stor fast att man egentligen inte är det.
  Men jag vet att man kan gå till sin läkare och förklara att man mår fruktansvärt dåligt utav det och då kan man få en remis så att man kan få det bortopererat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.