Nu ska ni få se!

Nu har jag fått lite tid att fixa med bilderna. Tindra vaknade nämligen halv 5 imorse och vägrade somna om så Jesper var så gullig och klev upp med henne. Så nu ligger hela högen och sover! Molly, Jesper och Tindra. Egentligen hade väl jag kunnat tänka mig att sova en stund jag med, men jag prioriterar att kunna lägga mig tidigare ikväll istället. Nu var det inte det vi skulle prata om utan bilderna från igår. Nyfikna? Här kommer dom i alla fall!


Det var dom. Först började jag med att åka ner till Kasen. Där körde precis Malin O förbi och hon hann se att jag vinkade i sista sekund, haha! Så hon vände och kom tillbaka. Vi satt och tjötade en stund och skickade lite sms åt Krewer och sen åkte vi och hämtade henne och Thea. Sen åkte vi till skeppsviken, där vi parkerade, sen gick vi strandpromenaden ut till bodelle. Fotade lite, hjulade, fnittrade, skrattade, doppade fötterna, Thea badade, fotade lite till och hade allmänt trevligt faktiskt. Jag tänkte att vi skulle stanna så att jag kunde fota solnedgången ordentligt för första gången denna sommar. Men vilken nit jag gick på! För ju längre ner solen gick desto fler moln kom. Så solnedgången blev en ordentlig flopp! Men jag fick några bilder som i alla fall går att titta på, haha! Säg gärna vad ni tycker och var ärliga! Filmer kommer i ett senare inlägg när jag fått upp dom på youtube! I PROMISE!

Jag har ju köpt ett så kallat soft focus-filter. Detta tänkte jag nu testa igår och detta blev resultatet. Testade bara några få bilder..

Men jag blev så förbannad på mig själv! För jag hade tänkt ta med mig reflexskärmen. Jag har ju aldrig riktigt fått chansen att testa den fullt ut heller. Inte utomhus i vart fall. Men tror ni inte att jag glömde den hemma? JA! Och jag orkade faktiskt inte åka hem och hämta den, då kanske jag hade missat allt det fina.. Nåja, det kommer förhoppningsvis fler fina kvällar iår. Hoppas jag i alla fall!

Nu tänkte jag avsluta med en bild på en liten skrutt. Häromdagen när hon gjorde natt klockan 16 så valde vi att väcka henne vid 21-tiden för mat och ny blöja. Då hittade Jesper henne såhär i sängen:

Fötterna på huvudkudden och resten under täcket, haha! Tittat för mycket på Pippi Långstrump kanske? Hehe!

Nää, detta var allt för denna gången. Nu ska jag sätta mig och titta på filmerna från igår, lägga upp dom på tuben och sen kanske jag kan slänga upp dom i bloggen med. Den som lever får se! Puss på er!

2 thoughts on “Nu ska ni få se!

  1. Hej gumman!
    Ännu en gång måste jag bara få säga.. vilken otroligt duktig fotograf du är!! Vilka bilder.. jaja nog tjatat om det men samla i hop några av dina finaste bilder till ett CV så ska du se att du får jobb, om inte annat så kan du kanske få en praktik efter mamma ledigheten Kram till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.