Segt..

Vet inte vad jag ska skriva om. Så kanske bäst att jag låter bli. Molly vill inte sova så jag springer skyttetrafik för att ge henne nappen. Hon är svintrött och somnar så fort nappen åker in i munnen men sen puttar hon alltid ut den och då är det samma visa igen.

Blev lite småledsen..eller besviken här för en stund sen. Men det är inget jag kommer skriva om här utan jag lämnar det som det är.

Imorn ska jag ut på promenad! Jag ska åka upp till Susanne och sen ska vi gå en promenad. Ska bli trevligt med lite sällskap och ska bli kul att träffa deras lilla sweetie som har fått namnet Rebecca. Jag slår vad om att hon och Molly kommer ha urkul tillsammans om ett tag, hehe. Det är faktiskt lite kul att NÅGON man känner skaffar barn ungefääär samtidigt i alla fall! Så imorn blir det barnvagnsrally! Sen på eftermiddagen vette sjutton vad vi ska göra faktiskt. Det får vi väl se då.

På fredag förmiddag ska jag skjutsa ner Malin K till arbetsförmedlingen. Sen ska hon komma hit och passa Molly en stund medan jag, Jesper och Tindra åker till vattenpalatset i Vänersborg. Visst, det kanske är så fint att det går att bada ute men då är det kanske desto mindre folk inne, haha! Sen får vi väl se vad vi gör på kvällen. Tindra lär ju vara helt slut i alla fall. Hennes middagsvila blir dock lite senarelagd om hon inte somnar i bilen på vägen dit. Jag är sugen på att grilla så vi kanske skulle gjort det när ungarna har lagt sig. Får se vad gubben tycker om detta..

Oj då, nu blev det ett rätt långt inlägg ändå, hehe. Sedär..jag kanske börjar komma igång med bloggandet igen.. Får väl se. Nu ska jag sluta..och så ska jag pilla lite på annat, weeheeeii!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *