Beslutsångest!

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Det är Aqua blå festivalen i vänersborg och samtidigt väldigt fint väder. Lite sugen är man väl på att åka till stranden också. Tindra skulle nog uppskatta det.. Men vi får väl se vad vi kommer fram till. Tindra tjatar ju om att få bada, hehe. Hur som hellst så kommer lite bilder från våran badanka igår.

Hon var lycklig! Hon fick ju bada i två omgångar igår och det gillades skarpt! Även om vattnet kanske var lite kallt i början, hehe. Kläderna hon har på sig nere till höger fick hon i ”förskottspresent” av sin mormor. Hon var väldigt facinerad över att det var ett halsband på shortsen, haha! Det var pärlor som smyckning. Mycket fina!

Tänkte även bjuda på två bilder på en grötig Molly som jag tog i torsdags. Då hon faktiskt åt så att hon blev mätt på gröten. Kors i taket! Tindra gillade aldrig gröt och gillar det fortfarande inte.. Inte ens risgrynsgröt eller mannagrynsgröt. Men men, här är bilderna.

Och tungan är alltid ute! Är heller ingen idé att sätta haklapp på henne för hon sliter av sig dom. Och dom i hårdplast sitter obekvämt. Men hon ser i alla fall rätt nöjd ut och vi skulle ju ändå byta kläder, hehe.

Jaja, jag har inget vettigt att skriva ändå.. Återkommer väl ikväll och skriver vad vi gjorde. Om vi åkte till stranden eller vänersborg.. Ha en fortsatt trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *