Ute i värmen!

Det åskade lite här idag. Men inte så mycket som jag hade önskat. Inte för att jag gillar åska (om jag är ensam) men det hade blivit skönt att slippa ha det så kvavt! Det är otroligt kvavt och fuktigt i luften så kläderna klibbar. När vi var ute och lekte förut blev Tindra dysvett av att springa i kortärmat! Hon hade en kortärmad tunika och leggings. Men det var skönt att vara ute i alla fall. Och Tindra blev helt vansinnig på mig när vi skulle gå in, hehe. Hon var helt slut också. Sen ville hon hela tiden gå till dagis! Vet inte hur många gånger jag sprang och hämtade henne vid trappen upp till dagis, haha! Men som sagt, det är bra att hon trivs där i alla fall! Så jag får se det positivt. Hon vill ju inte ens följa med hem när vi hämtar henne där liksom. Hur som hellt så blev det någon enstaka bild ute. Här kommmer dom..

Molly följde ju självklart med ut hon med och låg och njöt i vagnen. Till slut somnade hon.

Och vet ni vad? Imorse när jag kom hem efter att ha lämnat Tindra på dagis upptäckte jag hur mycket hägg det doftade på gården. Jag tänkte: ”nää, men dom blommar väl inte redan?” Jojomänsan! Vi har ett träd här på gården där häggen slagit ut!

Behöver jag säga att det doftar helt underbart? Jag älskar doften av hägg..och syrener! Mmm..det är sommar det! Man kanske skulle skaffa sig en egen liten häggbuske? Bara för att få känna doften, haha!

Nää nu ska jag kika vidare. Missade ju hockeyn idag..suck! Men men, smällar man får ta!

2 thoughts on “Ute i värmen!

  1. Hrj gumman! Jag ska gå in i våran nya affär här i norrfjärden som säljer barn kläder, begagnade och oanvända dom ser som nya ut, såg på en linne klänning med tillhörande mössa som var såå fin har dom kvar den ska jag köpa den till Tindra ska även se om något åt Molly, något specielt som du vill ha till henne i sommar väg. Ja en annan sak så läserjag i en Allers nu om en natur foto tävling jag kan klippa ut den och skicka till dej iallafall så slutar den 26 juni och första pris är en fotoutrustning kanske inte lika bra som din men värdet var 8000 kr men om du skulle vinna så kan du ju sälja den Du e så duktig tycker du ska börja vara med på såndant. nä nog nu// Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *